Sunday, 25 December 2011

1 weeks has past ..

assalamualaikum !! first thing alhamdulillah kehadrat allah s.w.t ..

18/12/2011
tarikh bermakne n bermule lah life baru aku di POLITEKNIK SULTAN AZLAN SHAH ..
perh dlm perjalanan tu hnye allah saje yg tawu betape gemuruhnyer hati nie ..
setelah 1 jam lebey  brade dlm kete smpi di destinasi ..
langkah je poli tu hati aku hope n azam nk blaja n di permudah kan sgale urusan ..
dah settle semue ape lg saat yg aku tak bley nk trime ..
family aku nk blek dah ..ush cm tak caye aku nk dok kt bilik tuu ngn roomate yg tak penah aku knl ..
mlm tu da start sgale jadah MSK atau minggu suai kenal ..
dah laa poli nie berbukit .. sepnjg MSK tu laa aku berjalan,berlari daki bukit tuu ..
bagai nk patah kaki aku dah .. tp aku bersyukur .. aku d beri kesempatan untuk merasa ape tu MSK ..
blok V1-OO7..
kalau mkn jgn kate laa kan ckop memg tak terkate .. tp nk menghayati tuu memg takkan ..
redha jee laa .. ari2 laa sebelom tido msti kne dgar sore mak aku dlu .. mase tuu semue nk lepaskan ..
rase nk mak ade ngn aku waktu tu .. slain mak .. biebies aku laa yg dgr sgle tangisan aku ..
malu tu da tak de daa just nk luah kan sgle2'y .. bie !! tanz taw jd tmn owg mse tuu ..
sian diee ngn keje lg ngn aku lg die nk lyn .. bersyukur sgt die paam aku .. rindu die memg tak terkate laa kan ..
tiap mlm kul 2 baru tido  then kul 4.30 da kne bgon .. perh memg ngntok tak terkate ..
but bler time fasi gler2 tuu memg best .. lagu yg top kt sane is JALINAN ..
mule2 kekok ngn lagu tuu daaa lame2 rase best n nk dgr ari2 .. wee~
and the end MSK memg best wlaupown kene daki bukit tuu bpe kali pown ..
tak bley laa nk lupe kan MSK tu .. tanz at AJK-AJK yg da berkorban tok kitorg !!





22/12/2011
nie laa msenyer yg aku tggu2 !
nak balek umah !! abis jee aktiviti trus tepon mak sruh amek ..
yes !!!
tq mak ayah sudi amek adik kt poli nie .. kul 9 mlm dowg smpi tros pick up aku blek !!
yeeehaaaaaaa !!!!

Friday, 16 December 2011

☻♥☻
/█\/█\
.||.||.
SEKUAT mana SETIA...
SEHEBAT mana MERANCANG...
... SEJAUH mana MENUNGGU...
SEKERAS mana BERSABAR...
SEJUJUR mana MENERIMA AWAK...
...Jika ALLAH Tidak Menulis Jodoh Kita Bersama...Kita Tetap Tidak Akan Bersama ..





hope bende nie tak berlaku ..

Thursday, 15 December 2011

sad + happy + never trust + still worried

assalamualaikum ..

cm ne erk aku nk start update blog kali nie ..
tak de idea dah .. buntu .. yang ade lam otak nie just tak saba nk cite or luah sgale2'y .. perasaan bercampur baur .. cite je laa kan .. lantak laa korg nk bce cm ne .. (selfish suda ) sorry !!

1- sad !!
    korg tawu tak ade due bnde yg wat aku sedey .. firstly pasal abg agkt aku ayit .. tak tawu knpe dari dulu tillnow aku gado jee ngn die .. bnyak da sala aku .. dari aku form 2 till 18 years old .. ergh .. cm ne nk settle pown tak tawu .. sedey sgt ngn die uh .. nk cite bebnyk pown nnt rase nyer nk termuntah korg bce .. tak yah tawu detail laa kan .. die selalu perli aku ..weyh aku tak cm dlu lah .. aku da boley pk skunk .. hurm law die bace pown   tak pee bia die tawu dari blog nie bukan dari mulot aku .. aku ngis sorg2 sebb die wt cmnie tp tak pe malam nie cume aku jee yg tawu .. abang !! sorry k .. org da tak boley nk kate pape .. terlalu bnyk sala org ..


2-happy
   tanz sis coz bg ape yg d idam kan .. peace yow !!!

3. never trust
    dulu time skola kau slalu ngn aku .. tapi skunk aku tak sggke kau sehebat nie .. gune kan laa kecantikan mu pada org yg menjadi muhrim mu ... aku tak pena cye kau jd mcm nie .. sorry to say .. hope satu ari kau seda kau idop kat dunie just pinjaman .. aku tak nak kau jd cm pnpwn laen yg tak de harge sume tuu .. huh .. sangat hebat ..

4. still worried
    huuu walaupown tggl sehari jee aku nk bla dari meru nie .. hati rase mcm tak nak pegi jee .. ooh politeknik .. harap d sane nnt aku baek2 saje .. amin ..


enough 4 today .. i'm getting sleep .. tanz allz ..

Saturday, 10 December 2011

one day (^_^)

assalamualaikum.....


firstly syukur sebab aku selamat sampai kt rumaa ..dari KLANG ke JOHOR (muar) ..=)aku gerak dlm pukul 9 a.m with my parents and anak buah ..hahaha melayu nak speak english ..memg tak fasih laa kan ..



lantak laa asal kan aku update blog ari nie ..kali nie nk update yg eppy2 sket ..asyik2 sedey jee .. manyampah lak nnt korg nk bace kan ..


haHaAa ..

back to topic k ..---->





haaa .. ontheway pegi tuu first tol lebuhraye yang aku lalu semestinyer laa setia alam ..


da lawa2 aku nie tetibe aku pelik asal laa kete kat depan tuu slow jeee ..


da perasan kt tepi lane belah kiri ade lori panjang ala-ala treler gitu STOP ..


then ade polis .. perh hati daa rase cm ade excident .. tapi nasib la kan tak jam ..


upppsss korg jgn pulak pk jam strawbery yg sapu kat roti high 5 tu pulak k ..


jam dalam istilah melayu kesesakan lalu lintas ..hahahaha .. mesti laa korg tawu kan,kan .. da mengarut lak aku nie ..

sambung balek ====>


then aku yg dok kt site penumpang belah kiri intai la ape yg jd ...erghhh ngeri weyh .. sebab aku nmpk darah daaa mengalir ..moto daa hancur ..da tentu2 laa treler tu leyek moto tu kan ..so rider moto tuu mesti ??? MATI ..


yg ade kt situ just polis ngn plus jee ..ambulans tak dee pulak .. mybe kejadian tu baru jee ..kesian mamat moto tu .. tapi da ajal die .. redha laa ..


al-fatihah ntok mangse ...=(





perjalanan di teruskan ~~~~~



sampai jee kampung dah kul 12 .. perh sakit gak laa pinggang nie walaupun tak drive .. hee~ then g wedding cousin aku .. meriah2 but tak syok coz tak dpt nk snap picture .. ade laa sebab2 tertentu .. ofcourse smpi aku makan dulu .. lapar der dari pagi tak makan .. tp my mum kalaw da jumpe kaum kerabat memg lame la kann .. so ape aku buat juz nothing .. sib bek laa wedding tuu ade zapin .. dak2 kecik .. comel jee .. then balek .. tapi tak sah law tak singgah tanjung .. best !! ari sabtu memg ramai laa kan .. kebetulan ade exspo polis .. nmpk kude2 pulak .. ape lagi ank buah aku nie excited laa ..aku pown amek kesempatan jugak snap2 pic ..tq my bro coz dtg menyelamat keadaan .. wee~~~ nk tgk ke pic tuu ?? nnt eh ..











amacam ?? name abg polis nie amri a.k.a shaheizy sam ..


hahaha .. macam muke shaheizy sam kan ?? kacak-kacak ..


papepown tanz bang .. gedik suda ...



nie jee yg my bro update dari iphone apple die tuh ..


nnt law ade aku upload ag ..




HAPPY SANGAT HARI NIE .. TQ SEMUE !!! LOVE U OLLZ ..

Tuesday, 6 December 2011

ngn kau gak aku bertahan ..

ape pown da terjadi mamat nie mesti ngn aku ..
tanz weyh .. tgk jee la gelagat die ..
                                                                               






Monday, 5 December 2011

hurm ...

TANDA-TANDA CINTA YANG SEMAKIN PUDAR ! !

♥ Malas angkat telefon !
♥ Taip msg pon pendek2 je !
♥ Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’ !
♥ Bagi alasan ' awak nie terlalu baik untuk saya . saya tak layak untuk awak .'
<3masa ayat kita dulu x de pulak timbul hal tu kan ?
♥ Bila kita cakap “i love u” . dia balas ‘K' je ?!!
♥ Ada apa-2 hal asyik cakap malas . malas . malasss la .
♥ Sudah pandai bergurau secara kasar n menyakitkan hati !
♥ Dia dah tak kisah kalau tak jumpa pun . sebulan x jumpa lagi bagus kan ?
♥ Apa kita buat dah tak betul at mata dia !
♥ Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan !
♥ Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita !
♥ Susah nak senyum or gurau-2 macam dulu . !
♥ Dulu asal nak keluar dating je mesti nak pakai baju matching . sekarang dah taknak ! rimas katanya . poyo plak dah katanya sekarang !
♥ Dulu boleh je gayut berjam-2 . sekarang 5 minit pun susah !

Sunday, 4 December 2011

hajat !!

ush nape laa aku tetibe nk tegor die ..
pttnyer tak payah ..
tapi tuu laa ..ade hikmah .. bru dapat tawu die xcdent ..
hopefully kau cepat sembuh k ..
amin !!
NAK NFON NIE !!!










saye nk jugak nfon nie !! nak jugak .. tapiiii
sape nk beli kan saye .. hurm .. plizzzzz

Friday, 25 November 2011

now n never !!

selame nie aku tak tawu nk bersyukur ngn ape yg aku ade ..
skunk sume daa ilang . sume daa pegi ngn haluan masing2 ..
ati nie rase nk meraung sekuat hati ..mcm2 dugaan yang dtg ..
satu per satu idop aku kosong .. mase aku perlu kan sume org tp tak de ngn aku ..
weyh perasaan nie tak tawu nk kate cm ne dah ..
tetibe 24.11 aku g medical check up coz nk settle pasal politeknik tuu ..
ade prob lak .. aku kene n wt appointment ngn doktor lg ..
tepanjat gler weyh .. terpakse makan ubat .. act aku memg elergik ngn ubat ..
aku tak suke ngn ubt .. tak kesah laa yg pil kee yg cecair kee ..
eh memg tak suke laa ..
tapi nk buat macam mane terpakse gak ngn bende tuu .. isshhh ..
tp bnde nie aku tak tawu nk cter ngn sape ..aku da tak de tmpt mengadu selai family aku ..
tak de sape teman kan aku .. ari2 air mate jd peneman tidur aku ..
mane die ?? mane mamat tu ?? mane yg lain ??
aku sorg2 waktu aku perlu kan dowg sume !!
kenape aku perlu laluinyer sendiri ??
aku miss gler kat kau mr.e !!
aku perlu kan nasihat mr.a a.k.a bro !!
aku nk berkongsi cerita dgn mr.a !!
capital F ?? menyepi ..
kuat kan semangat aku tok tempuh semua sendiri ..

Tuesday, 22 November 2011

try to except it ..

ari nie dari tga ari kuar ngn akak ipar aku g beli sikit2 brg ..
mlm baru sampai umaa..hee sian anak2 buah aku tuu ..
penat dowg keletihan blek uma ,mndi tros tido ..
penat sangat laa tuu .. hee~ 
tapi ...
langsung satu ari mamat tuu tak contact aku ..
maybe die dapat lupe kan aku kowt ..
yg die tuu pulak due ari langsung senyap tak text ..
maybe die ne tak serius unn .. aku je yg dah pk jaoh sgt ..
tp never mind aku bukan terbaek tok die kowt ..
so die boley nk serius ngn org laen ..
ish daya nie .. relax laa kau muda lg so be patient k ..
jangan terlalu mengharap sangat pade orang yang maen tarik tali ..
tp hati aku ntah laa .. 
nk berdiam diri jd msalah,bler nk tahu kebenaran pown masalah jugak ..
cam mane nie ?? hurm .. mamat tuu pulak aku tak tau ape keputusan aku ..
KALAU TAK SUKE CAKAP 
KALAU BENCI CAKAP 
KALAU TAK NAK DI GANGGU PON CAKAP LAAA ..
tak susah kan .. huh ..

Thursday, 17 November 2011

penantian terjawab suda ..

ntah tawu kenape aku nie excited bebenor nak sambung stdy .. 
lepas jee tawu dapat g politeknik daa macam2 sume nk cepat ..
3.11 bru anta surat jawapan .. tiggal tggu surat terima jee .. 
ari2 plak aku tggu kt depan umaa .. 
kalau pukul 1.30 pm jee mesti setia menunggu .. hee~
tapi postmen tuu langsung tak singgah rumah niee .. ergh ..
frust jee .. sampai kan anjing sebelah umah nie elergik tga bunyi mto postmen tuh ..
asik menyalak jee .. naik cair taik telinge aku .. hee~
last2 abang postman tu paam naluri aku nie ..
17.11 dia dengan moto die uh singgah kat umah aku .. 
yeah melompat aku dga die hon kt depan uma .. 
tanz abang postman sebab sudi anta surat saye yg berharge tuu ..
da dapat tuu tak menyabo tros bukak then bace ..
walaupun hanye buku panduan ..
penantian terjawab suda ..
waktu tu laa ati aku nie tak tentu arah .. haish 
daya buang sume tuu .. tak pe ..
new life new situation k ..

Saturday, 12 November 2011

ombak rindu ~~

tuhan tolong lembut kan hati dia ..
untuk terima ku seadanya ..
kerna ku tak sanggup ,,
kerna ku tak mampu ..
hidup tanpa dia di sisiku..

tuhan aku tahu banyak dosa ku 
hanya ingat kamu kala duka ku..
namun hanya kamu yang mampu membuka ..
pintu hatinya untuk cinta ku ..

malam kau bawa lah rindu ku ..
untuk dirinya yang jauh dari ku ..
agar dia tidak kesepian 
selalu rasa ada ..
cinta agung ..

hujan kau bawa air mata ku ..
yang mengalir membasuh luka mu ..
agar dia tahu ku tersiksa tanpa cinta dia ..
di hati ku ..

tuhan tolong lembut kan hati dia ..
untuk terima ku seadanya 
kerna ku tak snggup ..
kerna ku tak mampu ..
hidup tanpa dia di sisiku ..
bile dengar lagu hafiz ngn adira  nie bnyk sgt bnde yg same lam idop aku ..tp aku tak boley cm nie ..
aku kene idop tnpe die skunk ..aku kne kuat lalui nie sume .. cube hidop tnpe die lagi ..susa nk lpekan kngn 3 taon nie .. u can do it daya .. mybe die tolak aku sebab aku tak setanding dgn ex die yg lain ..bnyk kali kau da "ludah aku " tak kan aku nk diam jee .. aku ade ati ade perasaan .. tak kan aku tak de harga diri asik kau nk wt aku cm tuu .. aku arap jgk satu ari kau tak sakit kan ati pompuan laen cm ne kau sakit kan ati aku skunk ..

Tuesday, 8 November 2011

sakit lagi ..

IZWAN BIN ABU BAKAR .. perlu ke kau sakit kan ati aku ..
sakit,sakit,sakit kan lagi ..
kau blowm puas eh nk saketkan ati aku nie ..
lepas satu2 kau buat .. aku ekowt kan ape yg nk ..
kau kate kite nie asik gado jee, pastu kau kate ..
"buat mase nie lebih baik kite jgn cantact"
aku ekowt ape kau nk..3 hari aku diam ..kau tak tawu ape prasaan aku ..
kau tak tawu ape yg jd kt aku ..then sebab muke buku tu laa kau sakit kan lagi hati aku ..
kau seolah-olah nk balek kat ex kau tuu .. go on !!
aku tak pena halang !! tp kau still nk contact aku pas 3 hari tuu ..
3 taon kau ngn aku !! tak ckop lg ke ape yg kau nk wt kat aku haa ..
aku da tak larat nk simpan,pendam sorg2 tawu tak ..
knpe kau bgi aku kngn sume tuu haaaa ???
kau bg aku teddy nie .. first kite jumpe ..
bende niee teman aku bler air mate aku mengalir engt kt kau ..
teman aku bler kau tak de ngn aku ...
teman aku bler kau wt perangai mate keranjang tuu ..
pantang nmpk yg cntik ..aku tawu aku tak mcm ex2 kauyg cun-cun tuu ..
tggl kan aku law sume tuu tak de lam ati kau !!
kenape kau jmpe aku walau pown jauh ??
kenape????
kau mybe akan okey ngn pilihan hati kau kt dalam muke buku tuu ..
pegi laaa .. aku tak kan halang kau !!!! aku janji!!

Sunday, 6 November 2011

berkorban kah ??

#hati ini hancur dan luluh keranamu ..
 hati ini hancur dan luluh keranamu 
 tergamak kau berpaling dan terus memilah dia ..
semenjak hati mu d curi gelitaa..

huh sakit sangat ati aku .. hari demi hari hati aku d hancur kan ..
kau suke tengok aku cm nie kan .. aku mengalah ngn kau slalu ..
tp nie yang kau balas kt aku ..memang jelas dan nyata aku ade rase sayang ..
tp kau tak penah nk hargai kasih sayang aku .. kau idop ngn kekasaran kau ..
hati aku , perasaan aku ,jiwe aku kenape mesti kau sakiti !!
aku tak kuat nk tempuh semua'y sendiri .. aku perlu kan orang yg caring tp tak pernah wujud ..
kalau ade mesti sekejap then tros hilang ..ya allah , dorong laa aku ke jalan mu ya allah ..
beri kan lah aku hidayah mu supaye aku seng dan redha menempuhi'y ..
kenape seorang perempuan yang kau selalu sakiti .. kenape ??
aku bersendiri lagi tnpa die !! aku cube bimbing diri aku supaye idop berdikari ..
aku kene kuat !! jangan give up .. taaapiiii !!!!!!!!!!!! 
bile aku sunyi aku kosong tiada sesiapa bg aku semangat ..
kawan , kasih ,teman  semua hilang bile aku susah ..
tp bile aku ketawa riang ramai yang mula mencari aku ..
kenape ungkapan macam tuu perlu ade ..hati sakit tak terkate ..
air mate daa tak sanggup tok mengalir lagi

Tuesday, 1 November 2011

urrrmmm~

kejap die ade .. kjap die diam ..
ergh .. cm nie laa tak menentu .. 
nfon tak bebunyi pown .. pnt keje ..
daya !! paam laa die keje crik duet ..
nnt kau pown akn pegi gak ..
kau pown nnt bz jgk ..
sekejap jee kau sunyi ..
nnt kau dpt pengalaman baru daaa ..
lex okey ..sabar bebnyk eh ..
idop ibrt roda ..kdg kt ats kdg kt bwh ..
so redha k ..aggp nie bru permulaan dugaan idop ..
tros kan bah hadapi sume nie ..uurrrmmm ..
advise diri sendiri ..ALONE !!

Friday, 28 October 2011

kenangan McDonald's KlanG SenTral ~~

201o penamat zaman persekolahan ..
2011 permulaan zaman remaja aku ..
crik keje tak pna putus ase .. dtg'y rezeki d mcdonald ..
tak jaoh dari rumah so tak laa risau nk g keje ..
bln january aku bermula keje .. mest laa jgk ..
8 bln aku keje kt situ ..bnyk pengalaman yg aku dpt ..
lyn customer ,amek service ,ish mcm2 laa ..
bler time event lak memg best ..
kitorg sume g mncing udang .. pakaian ikot group ..
memg smart .. kehidupan kt situ memg mewah .. ari2 mcd ..hee~ ..
alhamdulilah aku dpt naek kan name aku sbgai CREW OF THE MONTH ..



tanz boss coz trust kt aku .. bln 6 pegi picnik kt port dickson ..
tak dpt nk lupe ngn suasane kt sane ..
pastu sowg-sowg pegi tggl kt mcd tu coz smbung blaja ..
insyaallah aku pownsame mcm tuu ..skunk azam tuu da tercapai ..
alhamdulillah .. n then mcd ade mcm2 event example like FRIDAY IS FUN DAY ..
ari tuu semue crew jadi comey ngn mcm2 caracter .. termasuk aku ..
kitorg memg suke sgt ..tp tuu da tggl kngn tok aku engt jase McDonald's Klang Sentral DT ..
tanz sume coz dpt bekerjasame ngn saye !! luv u McD klang sentral DT ..

beloved friend ``

mase skola dlu memg tak sdar ape erti kasih syg antre kwn-kwn ..
tp skunk pas skola bru laa pk kngn dlu mengajar erti sayang antare kami..
nie laa mmbe yg ade masih dpt d hubungkan .. ade lg yg laen mybe bkn mse nyer lg ..
memg best gler bile dpt hangout ngn dowg .. eppy saje .. kitorg memg gler snap2 picture .
soo, tak jd mslh law nk pose-pose nie ..
pantang nmpk tmpt yg sesuai msti kitorg click-click ..
tak kisah laa dpn org ke kt dlm kdai ke ..
tak jd mslh bg kitorg asal kan kitorg eppy gler ..
lame hubungn perkenalan kitorg zaman skola dlu .. eh rase mcm nk rewind blek jee mse tuu ..
tp dah tak boley .. so bler ade mse kitorg sling cntct tok hangout .. 
tanz fara,cip,qil .. tanz kwn ngn aku .. n tok kwn - kwn yg laen jgk .. tqvm allz !!
sory qil pic kau kt tasik ngn kitorg tak de .. heee ~~

Thursday, 27 October 2011

yeeeepppyyyyy!!!!!!!

27/10 ..ari nie memg ari aku ngn ewan .. alhamdulillah ..
daa baek aku ngn die .. TQ sayang !! sggp die bgon pagi nk jmpe aku ..
hehehehe kngn gler ngn die ..pagi die dtg bwk sarapan tok aku .. 
terharu sgt .. engt gak kt aku nie ..pas mkn lpk2 jap then kul 10 lbey kua blek ..
g tasik taiping .. ish cm tak cye bju aku kebetulan same ngn die uh ..
da lpk snap2 picture .. ttbe pegi kt monyet yg ade kt ctu ..
mule2 okey ttbe die nie bengong pegi sergah monyet tuu ..
ape lg meloncat laa die lari tggl kan aku ..
kuang asam tol laa ...sakit ati aku .. ish monyet tu tunjuk taring ..
ish aku daa seram da ..die bley lak tggl kan aku ..
pas kejadian tu asik gelak jee ..hahaha ..
then g lunch ngn die .. mkn nasi ayam .. aku mkn sizzling ..
then borak2 ,eppy ngn die .. jln2 ..
then balek .. ish sdey laa jgk pas nie ktorg jarang jumpe ..
trime kasih sgt b ..awak da buat saye happy sgt !!

Tuesday, 25 October 2011

alhamdulillah ~~

syukur kepada mu yaa allah ..
aku dpt tawaran masuk POLITEKNIK SULTAN AZLAN SHAH , BEHRANG PERAK ..
insyaallah aku akn blaja bersungguh2 .. aku nk idop aku berjaye ..
terima kasih ats pertolongan mu ya allah ..
terima kasih kepada sume yg daa sush payah memberi pertolongan kepada aku ..
Mak !! Ayah !! adik dpt pegi belajar .. MakAyah doa kan adik taw ..
sayang kowg ..aku nkbukti kan ngn jiran aku tuu .. aku dpt pegi blaja !!
jgn nk bgge sangat ngn ank2 kau tuu k ..

khilaf kasih !!!

##    memang khilaf ku menyayangi mu ..
memang khilaf ku mencintai mu ..
tp ku tahu semua itu tak akan kembali lagi ..
bukan ku pinta segunung janji ..
tidak ku harap sinaran ini ..
cuma ku ingin setulus kasih ..
kesetiaan kekal slama'y ..
aku nk buat die keliru ngn aku ..
bg pelbagai alasan kat die ..
pdan muke kau ..cam nie laa care aku mengelak diri dari kau tawu tak !!
bia aku try idop tanpe kau plak k ..bia ur ape pown nk jd nnt .. asal kan aku tak sengsare cm dlu ..
huhuhuhu ..tp kekdg aku rindu gak kau yg dlu ..aku lewat tdo sebab kau tawu tak ..
tp tak pe aku slow2 lupe kan kau eh ..coz aku tak bley nk ilang kau cm tu je ..
so aku singkirkan kau secare diam2 ..sory k ..aku terpakse wan ..

Monday, 24 October 2011

DiE NIe memG !!!

satu ari law kau tak crik pasal tak boley keee haaa ??
aku daaa tak tawu nk pulih kan keadaan nie .. 
dlu kau laen b !! kau slalu ade ngn aku ..
tp semenjak kau daa keje langsung tak de mase tok aku ..
sampai ati kau kan ..
kdg2 aku bosan nsib bek ade yg nk tman kan aku ..
tp kau sket pown tak amek tawu ..
pastu sok'y kau bg msej nk pegi keje ..
tu laa rutin harian kau ..
naik lemau aku ngn pangai kau twu tak ..
so,ngn pangai kau tuu aku brubah twu tak !!!
aku da jd tak kesa ngn idop kau ..
aku da jd law kau ade ngn aku ,ade laa ..
law kau tak de it's okey ..
aku ngn idop aku jew ..
sib bek laa aku nie ade mmbe2 yg satu pale ..
law tak bley jd sewel sik pk kan kau jee ...
aku tgk pangai kau smpi mne lme'y k ..
wait n see b !!!

tak sangke !!

farahin ..aku tak twu kau mara sgt ngn aku time tuu ..
rase'y aku bkn yg terbaik atw pown perfect ..
tp npe aku d persalakan ..
tak sangke rupe'y die dendam ngn aku ..
mybe mse tu die btol2 benci ngn aku kan ..
smpi die luah kan kt blog .. 
siap ade picture aku lak tuu .. hurm ..
sory beb aku btol2 tak sgke yg ko bengang gler ngn aku ..
shock gler bler aku bce blog kau td .. farahin sory !!!!
sorry again ngn kes dulu2 tuu ..