Friday, 28 October 2011

kenangan McDonald's KlanG SenTral ~~

201o penamat zaman persekolahan ..
2011 permulaan zaman remaja aku ..
crik keje tak pna putus ase .. dtg'y rezeki d mcdonald ..
tak jaoh dari rumah so tak laa risau nk g keje ..
bln january aku bermula keje .. mest laa jgk ..
8 bln aku keje kt situ ..bnyk pengalaman yg aku dpt ..
lyn customer ,amek service ,ish mcm2 laa ..
bler time event lak memg best ..
kitorg sume g mncing udang .. pakaian ikot group ..
memg smart .. kehidupan kt situ memg mewah .. ari2 mcd ..hee~ ..
alhamdulilah aku dpt naek kan name aku sbgai CREW OF THE MONTH ..



tanz boss coz trust kt aku .. bln 6 pegi picnik kt port dickson ..
tak dpt nk lupe ngn suasane kt sane ..
pastu sowg-sowg pegi tggl kt mcd tu coz smbung blaja ..
insyaallah aku pownsame mcm tuu ..skunk azam tuu da tercapai ..
alhamdulillah .. n then mcd ade mcm2 event example like FRIDAY IS FUN DAY ..
ari tuu semue crew jadi comey ngn mcm2 caracter .. termasuk aku ..
kitorg memg suke sgt ..tp tuu da tggl kngn tok aku engt jase McDonald's Klang Sentral DT ..
tanz sume coz dpt bekerjasame ngn saye !! luv u McD klang sentral DT ..

beloved friend ``

mase skola dlu memg tak sdar ape erti kasih syg antre kwn-kwn ..
tp skunk pas skola bru laa pk kngn dlu mengajar erti sayang antare kami..
nie laa mmbe yg ade masih dpt d hubungkan .. ade lg yg laen mybe bkn mse nyer lg ..
memg best gler bile dpt hangout ngn dowg .. eppy saje .. kitorg memg gler snap2 picture .
soo, tak jd mslh law nk pose-pose nie ..
pantang nmpk tmpt yg sesuai msti kitorg click-click ..
tak kisah laa dpn org ke kt dlm kdai ke ..
tak jd mslh bg kitorg asal kan kitorg eppy gler ..
lame hubungn perkenalan kitorg zaman skola dlu .. eh rase mcm nk rewind blek jee mse tuu ..
tp dah tak boley .. so bler ade mse kitorg sling cntct tok hangout .. 
tanz fara,cip,qil .. tanz kwn ngn aku .. n tok kwn - kwn yg laen jgk .. tqvm allz !!
sory qil pic kau kt tasik ngn kitorg tak de .. heee ~~

Thursday, 27 October 2011

yeeeepppyyyyy!!!!!!!

27/10 ..ari nie memg ari aku ngn ewan .. alhamdulillah ..
daa baek aku ngn die .. TQ sayang !! sggp die bgon pagi nk jmpe aku ..
hehehehe kngn gler ngn die ..pagi die dtg bwk sarapan tok aku .. 
terharu sgt .. engt gak kt aku nie ..pas mkn lpk2 jap then kul 10 lbey kua blek ..
g tasik taiping .. ish cm tak cye bju aku kebetulan same ngn die uh ..
da lpk snap2 picture .. ttbe pegi kt monyet yg ade kt ctu ..
mule2 okey ttbe die nie bengong pegi sergah monyet tuu ..
ape lg meloncat laa die lari tggl kan aku ..
kuang asam tol laa ...sakit ati aku .. ish monyet tu tunjuk taring ..
ish aku daa seram da ..die bley lak tggl kan aku ..
pas kejadian tu asik gelak jee ..hahaha ..
then g lunch ngn die .. mkn nasi ayam .. aku mkn sizzling ..
then borak2 ,eppy ngn die .. jln2 ..
then balek .. ish sdey laa jgk pas nie ktorg jarang jumpe ..
trime kasih sgt b ..awak da buat saye happy sgt !!

Tuesday, 25 October 2011

alhamdulillah ~~

syukur kepada mu yaa allah ..
aku dpt tawaran masuk POLITEKNIK SULTAN AZLAN SHAH , BEHRANG PERAK ..
insyaallah aku akn blaja bersungguh2 .. aku nk idop aku berjaye ..
terima kasih ats pertolongan mu ya allah ..
terima kasih kepada sume yg daa sush payah memberi pertolongan kepada aku ..
Mak !! Ayah !! adik dpt pegi belajar .. MakAyah doa kan adik taw ..
sayang kowg ..aku nkbukti kan ngn jiran aku tuu .. aku dpt pegi blaja !!
jgn nk bgge sangat ngn ank2 kau tuu k ..

khilaf kasih !!!

##    memang khilaf ku menyayangi mu ..
memang khilaf ku mencintai mu ..
tp ku tahu semua itu tak akan kembali lagi ..
bukan ku pinta segunung janji ..
tidak ku harap sinaran ini ..
cuma ku ingin setulus kasih ..
kesetiaan kekal slama'y ..
aku nk buat die keliru ngn aku ..
bg pelbagai alasan kat die ..
pdan muke kau ..cam nie laa care aku mengelak diri dari kau tawu tak !!
bia aku try idop tanpe kau plak k ..bia ur ape pown nk jd nnt .. asal kan aku tak sengsare cm dlu ..
huhuhuhu ..tp kekdg aku rindu gak kau yg dlu ..aku lewat tdo sebab kau tawu tak ..
tp tak pe aku slow2 lupe kan kau eh ..coz aku tak bley nk ilang kau cm tu je ..
so aku singkirkan kau secare diam2 ..sory k ..aku terpakse wan ..

Monday, 24 October 2011

DiE NIe memG !!!

satu ari law kau tak crik pasal tak boley keee haaa ??
aku daaa tak tawu nk pulih kan keadaan nie .. 
dlu kau laen b !! kau slalu ade ngn aku ..
tp semenjak kau daa keje langsung tak de mase tok aku ..
sampai ati kau kan ..
kdg2 aku bosan nsib bek ade yg nk tman kan aku ..
tp kau sket pown tak amek tawu ..
pastu sok'y kau bg msej nk pegi keje ..
tu laa rutin harian kau ..
naik lemau aku ngn pangai kau twu tak ..
so,ngn pangai kau tuu aku brubah twu tak !!!
aku da jd tak kesa ngn idop kau ..
aku da jd law kau ade ngn aku ,ade laa ..
law kau tak de it's okey ..
aku ngn idop aku jew ..
sib bek laa aku nie ade mmbe2 yg satu pale ..
law tak bley jd sewel sik pk kan kau jee ...
aku tgk pangai kau smpi mne lme'y k ..
wait n see b !!!

tak sangke !!

farahin ..aku tak twu kau mara sgt ngn aku time tuu ..
rase'y aku bkn yg terbaik atw pown perfect ..
tp npe aku d persalakan ..
tak sangke rupe'y die dendam ngn aku ..
mybe mse tu die btol2 benci ngn aku kan ..
smpi die luah kan kt blog .. 
siap ade picture aku lak tuu .. hurm ..
sory beb aku btol2 tak sgke yg ko bengang gler ngn aku ..
shock gler bler aku bce blog kau td .. farahin sory !!!!
sorry again ngn kes dulu2 tuu ..