Tuesday, 25 October 2011

khilaf kasih !!!

##    memang khilaf ku menyayangi mu ..
memang khilaf ku mencintai mu ..
tp ku tahu semua itu tak akan kembali lagi ..
bukan ku pinta segunung janji ..
tidak ku harap sinaran ini ..
cuma ku ingin setulus kasih ..
kesetiaan kekal slama'y ..
aku nk buat die keliru ngn aku ..
bg pelbagai alasan kat die ..
pdan muke kau ..cam nie laa care aku mengelak diri dari kau tawu tak !!
bia aku try idop tanpe kau plak k ..bia ur ape pown nk jd nnt .. asal kan aku tak sengsare cm dlu ..
huhuhuhu ..tp kekdg aku rindu gak kau yg dlu ..aku lewat tdo sebab kau tawu tak ..
tp tak pe aku slow2 lupe kan kau eh ..coz aku tak bley nk ilang kau cm tu je ..
so aku singkirkan kau secare diam2 ..sory k ..aku terpakse wan ..

No comments:

Post a Comment