Monday, 25 June 2012

memories !! mr.e

huhhh .. dah lame rase'y aku dok kt uma nie .. ngadap lappy je keje aku .. oke pasnie kne hidup jadi student balik .. tengok wayang suda , mandi mande suda , hang out suda ... now aku da puas kan hati semua org yg nk hang ngn aku .. so pasnie tak de yg touching2 lagi k .. hehehe. act aku happy hang ngn korg sume .. dalam mcm2 dugaan ade .. kejap jadi kejap tak .. ttbe jadi .. ha mcm2 lah .. plan yg mengejut pon ade .. tapiii bila kua ngn mr.e jee ati aku mule laa berdegup kencang .. ntah knape .. ari tuu aku hang ngn die kejap coz die nk sgt kn. tpi mase tuu kau baik sgt .. kau belikan ape aku nk .. dah lme aku nk sume tuu tawu2 je kau bwk aku g tmpt tu then kau bg .. time tuu perasaan aku belah bagi weyh .. ish kau nie saje jee kan. it's oke laa aku trime sume tuu. org da bagi kan so, trime je lah ..
nie laa bantal yg aku nak mase kua ngn die dulu .. tanz dear !!
skunk bile aku rindu kau.nie je tmpt aku nk ilang kan rindu tuuu .. ishhh ,, dah2 abaikan. now aku nk start a new life. study tu penting lagi,kan,kan .. hehe geng2 aku pon ade time aku perlu kan dorg bile2 je. lot of love !!  >>

Tuesday, 15 May 2012

kes first sem .

assalamualaikum .. da lame tak berjenguk blog kite nie .. bukan tak nk update tp ntah laa mud nk taip tak de .. act, aku da abis 1 sem kt PSAS tu .. skunk kt uma tggu result n insyaallah naek sem 2 kt PSAS tuu lgi .. selame aku kt sane bnyk sgt memories ngn dak2 ostel .. terbaik laa kan .. yg dlu nyer roomate aku tak knl tuu tp jd rapat bler da lme .. syg pulak kat kau wei  ..  heee~~  sume kau tawu tntg aku .. aku ngis mlm2 pon kau tawu .. nk bagi tawu nie aku ngn mamat nie da tak de ape daa ..
urm bnyk halangan aku ngn die nie .. dah laa mls nk ungkit .. mlm nie laa las aku kua mkn ngn die .. hope pasnie kau hppy k sayanggg .. sudah2 jgn nk sdey daya !! kite kuat kn .. hehehe .. oke kt poli tuu aku urus kan diri aku mcm biase .. kat sane aku nyanyi laa aku sajak laa .. tak sgke lak bersajak dpt tmpt .. first lak tuu .. hee bgge kjap .. then dlm mase tuu jgk aku knl ngn sorg dak nie .. kwn kpade mmbe roomate die .. haa korg paam tak ?? kalaw tak,cer bace bebnyk kali .. hehehe .. nie laa orgnyer ,.
 oke nie laa budaknyer .. die nie seng nk cite .. sng kate seng bek bncg .. tp kekdg degil jgk .. hahaha ..kua ngn die n TTM die .. nk tgk pic jgk tak ?? op coz laa nk kan .. nie haa
haa nie laa die .. hahaha sweet tak ?? act dorg da knl lme dah .. mase PLKN dlu .. uhuuu .. pewwittt .. oke sambung balik .. then bla,bla,bla,bla ... tersgkut ngn mamat nie .. huhuhuhu .. ntah laa mcm mne ntah .. bile da nk ujung2 sem nie laa kan bru jmpe .. tp tak kesa laa ..
  ape pon .. tanz korg wat aku eppy slame kite sem 1 .. 


Wednesday, 21 March 2012

ahahahaha

salammmm guys .. eheehehehe skunk dlm lab nk wt application computer ..
hahahaha lect nie lmbt sgt la njk ngajor .. hahaha ape lagi gune kn kesempatan yg ade nie laa kan .. da laaa berhabuk aku punyer blog nie da lme tak update .. huuu ~
mcm2 jadi .. dok kat poli lak da tak boley blik sebulan .. da rindu thap gaban da nie .. mggu nie nk balwk jugak .. tak kire !!!
nk balik .. sebelah aku nie kak mira sebuk je tga tgk berite2 .. maklum laa dok kt dlm PSAS nie tersorok sket .. bende sume nk mhal .. nk bajet newpaper pown tak terbeli .. hahahaha
abis sume die selongkar ..tak pe kak .. kite gune kan mase yg ade k kak .. hee~
k chaw dulu toq .. dorg sbuk2 nk tgk2 nie .. hahaha

daaaa ~ =)

Sunday, 26 February 2012

ni no ni no posto,posto .. =)

assalamualaikum kawan2 alhamdulillah .. ari nie saye di beri kesempatan dpt update everything ..tu lah org tue2 kate bia laa kite bersedih dulu baru eppy2 .. eh sat2 .. ade ke org dolu-dolu kate cm tuu .. pepndai je aku nie .. tp pape pown bia laa pepatah tuu . (broken malay kejap) .. die nk bukti kan kt aku sgt kan .. haa punye syok die amek aku kan .. so ekowt jee g mne2 .. tawu2 da smpi putrajaya .. mak tuan kayo .. den raso den punyo kaki dah mcm kono kepak dah nie haaa .. punyo lamo den atas mto tuu .. pergh .. (speaking malay balik) hehehehe .. aku ekowt jee mne die pegi .. hahaha dah tu nak balik ujan laa pulak .. omak aiii .. redah ujan laa nmpk gayenyer nie .. hee~ bile lagi saat manis kan ,, hehehe .. amboi gelak lebihyee aku kali nie .. tp tak peee .. awk selamat kan saye dari percikan air tuu .. sian awk basah lagi . !! sori awk !! walaupun awk penat sggup redah ujan anta saye balik teman saye g jusco .. walaupun mud saye time tuu kucarkacir sebb awk !! hee~ awak,awak .. nak tawu tak saye rase tenang awak ade ngn saye !! tp org kate jgn suke sgt kan ?? urm ukeeyy tak suke sgt ... eh tp nk suke jgk .. skali skale kan .. haa sambung blek laa meraban jee .. haa pastu balik .. dah balik tuuu cm bese laa msej then activity die tuh tidoo .. penat .. tp memng yee pown pnt dowh keje cm tuh .. aku tersampuk skali .. tak pe laa kan biey .. nnt saye pown jd cm awk jgk kan ..
 okey larh ... hari kedue dah nk jmpe jgk ..
hee~ seronok pulak .. tp kjap jee mud aku time tuh ntah knpe ntah ..gler dah kowt .. n then hari ketige aku pown da nk balik poli kan .. so die pun memg free tak kije ari ahad kan .. so, kua lg .. pagi2 bute daa tercegat kt dpn pntu rumah aku nie haa .. hahaha kua g breakfast ngn awak .. best !! hee~ pastu kite jln2 g tasik shah alam jee .. round2 tgk budak2 maen bola .. kat situ kite snap picture .. weee~ love awak .. uppsss !! 
pin pon pin pon .. chop,choppicture nie nk lalu .. hee~ nie jee dpt tunjuk kan .. hee~~ insyaallah kite merancang die yg esa yang menentu kan .. 

**747793**

Thursday, 23 February 2012

zaman kegemilangan kau sayang !!

17.2 sampai laa 26.2 aku kat uma ..
satu persatu jadi .. kau abai kan aku !! kau ngn keje kau tuh ..
janji kau nk jmpe aku .. tp ape yg aku dpt ??
kau ngn janji kau .. ahad nk jmpe alasan kau ptg ..
aku da kluar kau kate tak jd ..
ape yg kau nk sebenar'y!! kau permaenkan aku kan !! kau campak aku mne kau suke ..kau buat aku cm tunggul .. kau buat aku mcm tak de perasaan .. sampai ati kau.. weyh kau tawu aku rindu kau kan !! knpe kau buat aku cm nie ?? kau penting kan segale'y dari aku kan .. kau buat salah tp kau buat mcm tak de ape yg berlaku .. kau bia jee ..aku sendri!! aku nk ade teman !! aku nk kau teman kan aku waktu aku perlukan kau .. tiap ari kau jnji nk dtg .. tp kau mne ?? tak de ngn aku !!

Sunday, 12 February 2012

kenape !!

salam .. ari nie aku rase tak de smgt lgsung ..tiap kali aku rndu kau tp kau tak pna ade ..
ya allah aku sunyi .. dengan keadaan tak sihat .. hurm.. aku tak tawu nk buat ape lg ..
mungkin kau ajr aku supaye hidop jgn sush kan org .. aku ptt blja dari situ ..
dulu kau slalu ckp kau tak kongkong hidup aku .. tak kesa aku kwn sape2 ..
tp idop kau, aku kongkong , aku cemburu bile kau rapat ngn pmpwn .. sebb kau tok aku jeee !!
aku tak suke kongsi .. tp mne kasih syg kau .. walaupown aku bz kat sini tak bermkne aku lupe kau ..
tak bermakne aku tak sayang tak rindu kau !! bile hari sabtu ahad knpe mse kau ngn aku tak pna ade !!
aku sunyi .. semalam roomate aku takde .. aku tido sorg , aku nk gayot ngn kau tp ape yg kau wt tok aku ?? ape !! kau bia kan aku .. kau penting kan diri kau  !! kau tak pk kat aku !! bile kau sunyi kau crik aku !!
bile kau tension kau mara aku !! bile kau ade mmbe2 kau buang aku jaoh2 !! aku terase ngn pangai kau ..
kau suke mengungkit !! aku sdey kau buat bodoh ngn aku !! aku tak pna mntak pape dari kau .,. aku juz nk perhatian dari kau ,. tuu jee tak bnyk pown .. kau boley puji pmpwn laen .. kau boley comment ape je yg kau suke kat pmpwn laen .. tp knpe !! kau saje nk sakit kan ati aku !! kau saje nk buat aku cm nie kan !! puas ati kau da wt aku rase tersikse cm nie !! sayang ,rindu yg kau ucap kat aku selame nie sume tipu kan !! kan !!!!
kau tipu aku !! kau pure2 depan aku !! aku tak de tmpt nk ngadu .. aku ade ke tak same jee kan bg kau ..
oke !! aku wt hal aku .. jgn hirau kan aku !!


='( #nangis,bia lega ati aku ..

Saturday, 28 January 2012

errrrkkkk .. alhamdulillah ..

upssss tersedawe pulak depan korg .. sory .. hee~
assalamualaikum .. korg nk tawu tak semalam kan daya pegi tanjung malim ..
hahaha batak kan ?? harus laa batak sebab dok kat poli nie ase cm dok kat sepital dah ..
dah laa ari cafe tutup .. nk mkn ape pown tak tawu dah .. pagi2 da bedal maggi .. asik mggi jee mau botak pale daya nie .. kih,kih,kih .. tak pee .. plan g T.M pown da ckop .. nk mkn pizza !! yeeeyyy !!
haa nie name die hajar .. kat ostel die nie ketua aras .. haa amacam ?? kecik tp berisi taw .. 

ammm ... mkn dulu yee .. nie pulak AJK kerohanian .. cewaah cm2 good jee .. 
(>,<)
hawaii chicken that's name ..
nie pulak .. dari kiri roomate daya .. name die meera .. 
yg tgah tuu jiran bilik daya .. die AJK sukan nme die kak mira ..
yg last tuu roomate AJK sukan N jawatan die AJK  3k .. haaa 
sume ade jawatan kan .. gile kuase name'y nie .. hahaha
wah sonok sgt plak .. maklum laa da lame tak mkn .. terlebih excited .. saje jels kan korg yg daya mkn pizza smlm .. sedap woo .. yummy .. kbaiii //=)

Friday, 27 January 2012

miss him so much !!

buncet !! knpe org rindu sgt kt bie !! dugaan org jaoh ngn bie nie ..
nk jmpe bie !! nk b ade ngn org skunk !! saye rindu awak sangat2 !!!
need him .. IZWAN BIN ABU BAKAR
perh da meleleh nie .. bie lap kan air mate saye yg meleleh nie ..
awak yg buat saye nie !! awak yg bia kan rindu saye kt awak berlarutan ..
saye jeles tgk kwn2 sye ade dgn bf dorg .. sedang kan bie tak de ngn sy ..

for u bie !! 

sehari dengan korg .. 21.01.12

ahai ...assalamualaikum .. perh da berhabuk da blog aku nie haa ..
da lme tak updates .. bz kowt ngn life bru nie haa . mcm2 dugaan dtg .. tempuh ngn teng ..
insyaallah membuah kan hasil nnt ..nie ade mse terluang kejap kne manfaat kan .. hee~
gong xi fa cai kepada yg menyambut tahun baru cine nie keyh .. hee ~ (walaupon tak ramai mmbe chinese)
daa tentu2 lah taon baru nie aku cuti un .. hahaha ape lg blek uma lah !!! memg da tak saba nk tggu ari khamis .. abis jee class terus cabot blek naek ktm ngn classmate aku .. weee~
syok weyh .. smpi jee keey eel tuu sis aku da tggu then bwk aku blik ..
tanz mummy izin kan adik balik sendiri .. mish u so much laaa ..
dalam pale otak nie daa plan memcm dah cume tak kua kan jee .. last2 mlm tuu gak plan ngn dak2 mcd ...
firstly cntc wati, then ery then awan .. ika n musyak ekowt .. tu laa org kate kalw plan awl2 tak kan menjd ..
kalw plan mengejut memg tiptop laa kan .. tp ati nie rindu gile kat capital E .. jaoh plak die ..
tak pee laa da alang2 kat klang nie kua ngn mmbe jee .. sori ye bie .. hee~
jnji pkul 2 .. tp biase laa kan kul 4 lbih bru smpi jusco ngn musyak,ika,wati,awan ngn exspecially aku ..
hee~ sonok .. naek satu kete ngn musyak .. terbaik laa wei 6 org .. korg bayang kan .. hahahaa mcm iklan MILO FUZE 3 IN 1 .. hahaha .. tak pe jnji eppy .. aku kan kecik .. (>,<)
tgk laa kitorg nie haaa ..
comey2 kwn2 aku nie .. hee ~ tanz all =)
then lpk mcd smpi laa mlm ..rindu korg !!