Tuesday, 8 November 2011

sakit lagi ..

IZWAN BIN ABU BAKAR .. perlu ke kau sakit kan ati aku ..
sakit,sakit,sakit kan lagi ..
kau blowm puas eh nk saketkan ati aku nie ..
lepas satu2 kau buat .. aku ekowt kan ape yg nk ..
kau kate kite nie asik gado jee, pastu kau kate ..
"buat mase nie lebih baik kite jgn cantact"
aku ekowt ape kau nk..3 hari aku diam ..kau tak tawu ape prasaan aku ..
kau tak tawu ape yg jd kt aku ..then sebab muke buku tu laa kau sakit kan lagi hati aku ..
kau seolah-olah nk balek kat ex kau tuu .. go on !!
aku tak pena halang !! tp kau still nk contact aku pas 3 hari tuu ..
3 taon kau ngn aku !! tak ckop lg ke ape yg kau nk wt kat aku haa ..
aku da tak larat nk simpan,pendam sorg2 tawu tak ..
knpe kau bgi aku kngn sume tuu haaaa ???
kau bg aku teddy nie .. first kite jumpe ..
bende niee teman aku bler air mate aku mengalir engt kt kau ..
teman aku bler kau tak de ngn aku ...
teman aku bler kau wt perangai mate keranjang tuu ..
pantang nmpk yg cntik ..aku tawu aku tak mcm ex2 kauyg cun-cun tuu ..
tggl kan aku law sume tuu tak de lam ati kau !!
kenape kau jmpe aku walau pown jauh ??
kenape????
kau mybe akan okey ngn pilihan hati kau kt dalam muke buku tuu ..
pegi laaa .. aku tak kan halang kau !!!! aku janji!!

No comments:

Post a Comment