Sunday, 25 December 2011

1 weeks has past ..

assalamualaikum !! first thing alhamdulillah kehadrat allah s.w.t ..

18/12/2011
tarikh bermakne n bermule lah life baru aku di POLITEKNIK SULTAN AZLAN SHAH ..
perh dlm perjalanan tu hnye allah saje yg tawu betape gemuruhnyer hati nie ..
setelah 1 jam lebey  brade dlm kete smpi di destinasi ..
langkah je poli tu hati aku hope n azam nk blaja n di permudah kan sgale urusan ..
dah settle semue ape lg saat yg aku tak bley nk trime ..
family aku nk blek dah ..ush cm tak caye aku nk dok kt bilik tuu ngn roomate yg tak penah aku knl ..
mlm tu da start sgale jadah MSK atau minggu suai kenal ..
dah laa poli nie berbukit .. sepnjg MSK tu laa aku berjalan,berlari daki bukit tuu ..
bagai nk patah kaki aku dah .. tp aku bersyukur .. aku d beri kesempatan untuk merasa ape tu MSK ..
blok V1-OO7..
kalau mkn jgn kate laa kan ckop memg tak terkate .. tp nk menghayati tuu memg takkan ..
redha jee laa .. ari2 laa sebelom tido msti kne dgar sore mak aku dlu .. mase tuu semue nk lepaskan ..
rase nk mak ade ngn aku waktu tu .. slain mak .. biebies aku laa yg dgr sgle tangisan aku ..
malu tu da tak de daa just nk luah kan sgle2'y .. bie !! tanz taw jd tmn owg mse tuu ..
sian diee ngn keje lg ngn aku lg die nk lyn .. bersyukur sgt die paam aku .. rindu die memg tak terkate laa kan ..
tiap mlm kul 2 baru tido  then kul 4.30 da kne bgon .. perh memg ngntok tak terkate ..
but bler time fasi gler2 tuu memg best .. lagu yg top kt sane is JALINAN ..
mule2 kekok ngn lagu tuu daaa lame2 rase best n nk dgr ari2 .. wee~
and the end MSK memg best wlaupown kene daki bukit tuu bpe kali pown ..
tak bley laa nk lupe kan MSK tu .. tanz at AJK-AJK yg da berkorban tok kitorg !!





22/12/2011
nie laa msenyer yg aku tggu2 !
nak balek umah !! abis jee aktiviti trus tepon mak sruh amek ..
yes !!!
tq mak ayah sudi amek adik kt poli nie .. kul 9 mlm dowg smpi tros pick up aku blek !!
yeeehaaaaaaa !!!!

No comments:

Post a Comment