Thursday, 15 December 2011

sad + happy + never trust + still worried

assalamualaikum ..

cm ne erk aku nk start update blog kali nie ..
tak de idea dah .. buntu .. yang ade lam otak nie just tak saba nk cite or luah sgale2'y .. perasaan bercampur baur .. cite je laa kan .. lantak laa korg nk bce cm ne .. (selfish suda ) sorry !!

1- sad !!
    korg tawu tak ade due bnde yg wat aku sedey .. firstly pasal abg agkt aku ayit .. tak tawu knpe dari dulu tillnow aku gado jee ngn die .. bnyak da sala aku .. dari aku form 2 till 18 years old .. ergh .. cm ne nk settle pown tak tawu .. sedey sgt ngn die uh .. nk cite bebnyk pown nnt rase nyer nk termuntah korg bce .. tak yah tawu detail laa kan .. die selalu perli aku ..weyh aku tak cm dlu lah .. aku da boley pk skunk .. hurm law die bace pown   tak pee bia die tawu dari blog nie bukan dari mulot aku .. aku ngis sorg2 sebb die wt cmnie tp tak pe malam nie cume aku jee yg tawu .. abang !! sorry k .. org da tak boley nk kate pape .. terlalu bnyk sala org ..


2-happy
   tanz sis coz bg ape yg d idam kan .. peace yow !!!

3. never trust
    dulu time skola kau slalu ngn aku .. tapi skunk aku tak sggke kau sehebat nie .. gune kan laa kecantikan mu pada org yg menjadi muhrim mu ... aku tak pena cye kau jd mcm nie .. sorry to say .. hope satu ari kau seda kau idop kat dunie just pinjaman .. aku tak nak kau jd cm pnpwn laen yg tak de harge sume tuu .. huh .. sangat hebat ..

4. still worried
    huuu walaupown tggl sehari jee aku nk bla dari meru nie .. hati rase mcm tak nak pegi jee .. ooh politeknik .. harap d sane nnt aku baek2 saje .. amin ..


enough 4 today .. i'm getting sleep .. tanz allz ..

No comments:

Post a Comment