Monday, 24 October 2011

tak sangke !!

farahin ..aku tak twu kau mara sgt ngn aku time tuu ..
rase'y aku bkn yg terbaik atw pown perfect ..
tp npe aku d persalakan ..
tak sangke rupe'y die dendam ngn aku ..
mybe mse tu die btol2 benci ngn aku kan ..
smpi die luah kan kt blog .. 
siap ade picture aku lak tuu .. hurm ..
sory beb aku btol2 tak sgke yg ko bengang gler ngn aku ..
shock gler bler aku bce blog kau td .. farahin sory !!!!
sorry again ngn kes dulu2 tuu ..

2 comments:

  1. it's oke daya...bende dah lepas..time toh masing masing bute lagi..tapi,skang dah celik...so,nmpak dh sape salah spe betol......ap y penting skang..ako nk kou tau..ako sayang kawan kawan ako..ako rase y paling dekat ngan ako cip ngn kou je...sorry about the story =(

    ReplyDelete
  2. okey .. bende tuu sume mematang kan aku n kau ..
    chill ..

    ReplyDelete